BLOG

Promoció Nadal 2022

Estem tant contents que et volem fer un regal! Un descompte del 50%!

Aquest any ha sigut un any molt decisiu per nosaltres. El nostre projecte ha crescut i s’ha projectat cap allà on nosaltres ens sentim convençuts del que fem.

Volem agrair a totes les persones que estan confiant en nosaltres, que han cregut en el nostre projecte, i donen al seu cavall la possibilitat de viure en harmonia, en un espai que li proporciona benestar físic, mental i emocional.

Gràcies a totes aquestes persones, el nostre projecte creix amb força , creant una comunitat on ens podem recolzar, acompanyar, i seguir creixent per donar als nostres cavalls , tot allò que ens fa sentir-nos en harmonia.

Per aquest motiu volem fer-te un regal per què puguis estar en el lloc que vols estar. Creiem que l’espai que hem aconseguit reuneix tots els requisits per què el teu cavall visqui en equilibri amb les seves necessitats.

Volem que puguis estar tranquil saben que el teu cavall viu en sintonia i que tu pots gaudir dels beneficis que això li proporciona.

Hem volgut fer una promoció molt atractiva…Si portes el teu cavall abans del 31 de desembre, gaudiràs d’un 50% de descompte en el preu del pupil·latge el primer mes! T´ho perdràs?

Visita les opcions que t’oferim per que el teu cavall sigui feliç AQUÍ

Si tens qualsevol dubte CONTACTAN’S!