Añade aquí tu texto de cabecera

serveis

Pupil.latge

En el nostre centre disposem de diferents tipus de pupil·latge per adaptar-se a la necessitat de cada binomi. És per això que sempre podem trobar l’espai adequat per tu i el teu cavall.

Les nostres instal·lacions tenen com a objectiu cobrir les necessitats bàsiques dels cavalls  i que puguin tornar als seus orígens, ser cavalls. Viure en comunitat i creant el moviment necessari per a que els cavalls se sentin físicament, psicològicament i mentalment equilibrats.

Totes les opcions de pupil.latge tenen aigua a lliure disposició amb abeuradors automàtics i civada en flor a voluntat presentada amb slowfeeders (possibilitat de dietes personalitzades). Tots els farratges estan cultivats dins la finca on viuen els cavalls. El slowfeeder és una xarxa que té com a finalitat una alimentació més lenta, tranquil.la i natural per tal de que els cavalls mengin durant més hores la quantitat que necessiten reduint així l’estrès, l’avorriment o l’ansietat.

Els paddocks estan pensats per crear el màxim moviment i és per això que l’aigua i el menjar sempre es presenten en punts estratègics. A més a més, ajuda en la interacció amb altres grups que també es mouen amb el mateix fi i així fem que sempre tinguin estímuls per a que mentalment estiguin entretinguts.

Tenim com a objectiu el benestar dels cavalls. És per això que tenim cura d’ells, amb vigilància les 24 hores al dia i fem tot el possible per que estiguin a gust i feliços.

-1

Cavalls en harmonia

Vols veure quines opcions tens?

serveis

Natural paddock

El nostre gran paradís.

Seguint la idea de “paddock paradise” de Jamie Jackson , oferim als cavalls un lloc atractiu, divertit i estimulant a nivell físic i mental, donant la llibertat de poder ser qui són i viure una vida més sana.

El Natural paddock ofereix 3km de circuit en el qual els cavalls poden trobar 3 punts de menjar distribuïts ens diferents llocs estratègics per motivar-los a caminar en busca del seu aliment, tal i com farien instintivament. El natural paddock està dissenyat de tal forma que han de buscar quin és l´espai que aquell dia està disponible per a menjar, provocant en ells que hagin de pensar cap a on anar i motivar el moviment.

La dieta que els oferim és civada en flor a voluntatfenc regularment i un ample camp de pastura segons temporada. Creiem que la millor manera d’alimentar els nostres cavalls és amb una alimentació lenta. És per això que utilitzem slowfeeders per simular una ingesta de pastura, més tranquil·la i natural.

Els cavalls es mouen dins dels tracks (camins) que estan dissenyats per a que siguin zones de pas i promoure el desplaçament de bombolla a bombolla (les bombolles són  zones amples on els cavalls estan més temps descansant, menjant, bevent, etc)

Aquest tipus de pupil·latge ofereix també un sorral, per a que els cavalls es  beneficiïn sensorialment, fent-se un automassatge, que els allibera de les picors i cuida de la seva pell. Un punt de sal, un lloc dins del paddock on poden trobar les sals minerals necessàries per el seu bon funcionament digestiu i trobar-se sans.

I per últim,un punt de jardí medicinal on els cavalls tenen a la seva disposició un gran ventall de plantes aromàtiques i medicinals que ells menjaran de manera conscient si les necessiten.

-2

La nostra gran família del Natural Paddock

Vols conèixer on viuen?

serveis

Paddocks dinàmics

Dissenyats conscientment per a la salut del teu cavall.

Paddocks pensats per a que els cavalls visquin en comunitat i tinguin les seves necessitats socials i de benestar cobertes. 

Disposem de 5 paddocks dinàmics en actiu amb diferents serveis i amb diferents capacitats per grups de cavalls. Un d’ells adaptat a les necessitats més especials dels sèniors.

Elements que podem trobar en aquests paddocks; punts de menjar cobert, refugis de fusta, punt d’aigua allunyat per motivar el desplaçament, sorral, jardí medicinal, camp de pastura per fer PRV ( Pastura regenerativa).

-3

Els nostres paddocks dinàmics

Vols veure què hi trobaràs?

serveis

Paddocks en semi-llibertat

Espai individual amb la màxima qualitat.

Paddocks pensats per aquells cavalls que necessiten del seu espai individual ja sigui per lesió, condició física, etc.

Disposen de civada en flor a voluntat presentada amb slowfeeder i aigua a lliure disposició. Caseta amb menjadora coberta i refugi. Aquests paddocks estan dissenyats de tal manera que   al seu voltant sempre hi hagin cavalls per fer-los companyia i fer la seva estada més tranqui·la i confortable.

-4

Els nostres paddocks adaptats per necessitats especials

Explican’s què necessites.

serveis

Silvopastura

Els reis dels boscos.

Des d’Hípica La Tossa, apostem per la cura del nostre entorn d’una manera més holística i natural. Es per això que disposem de dos boscos (un de  21 hectàrees i un altre de 13 hectàrees). Aquí els cavalls pasturen el que els ofereix la terra i els suplementem amb civada en flor per tenir una dieta més equilibrada.

Dins el bosc esta dividit en varies zones per tal de poder fer una rotació conscient amb l’objectiu  de mantenir la biomassa del sotabosc per a la prevenció d’incendis. Aquest sistema està inspirat en la filosofia del PRV (pastura regenerativa).

 

 

-5

Els nostres cavalls més salvatges

Vols conèixer el seu dia a dia?