BLOG

EQUI-ETO Horsemanship, inaugura el seu primer centre d’Equitació Etològica a Catalunya

A partir del dissabte 20 maig i en col·laboració amb la Hípica la Tossa, Equi-Eto Horsemanship, posa en funcionament el primer centre dedicat al treball dels cavalls i la formació de les persones, segons els principis de l’Equitació Etològica.

A Equi-Eto tenim dos eixos de treball complementaris, per als cavalls i per a les persones;

  • Per als cavalls; doma, educació i reeducació de cavalls i poltres, resoldre problemes de comportament, millora en el  rendiment, etc… en totes les disciplines.
  • Per a les persones; Acadèmia per a genets, monitors i entrenadors, per tal d’aprendre a  millorar la comunicació amb el cavall. Cursos, clínics, per a principiants o experimentats, tothom hi trobarà la formació que millor s’adapti a les seves necessitats i objectius, professionals o amateurs.

Incorporem a la teoria i la pràctica de l’Equitació, les més recents aportacions de la ciència, de manera natural i pedagògica.

L’etologia aplicada, la teoria de l’aprenentatge, etc… ens permeten valorar l’efectivitat i adaptar l’entrenament i l’educació equina, vetllant pel benestar del cavall, evolucionant cap a una equitació més ètica i segura.

«Equi-Eto, unint ciència i equitació»

Des d’Equi-Eto esperem que vulgueu compartir la vostra passió amb nosaltres i estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte o ampliar qualsevol informació. Podeu venir a visitar-nos a l’Hipica la Tossa, trucar-nos per telèfon o enviar-nos un e-mail.

Podeu consultar les web on hi trobareu tota la informació detallada:

EQUI-ETO Horsemanship : www.equi-eto.com / Hípica La Tossa : www.hipicalatossa.com

Fins ben aviat,

Agustí Llauró de Equi-Eto Horsemanship