Añade aquí tu texto de cabecera

serveis

equitació etològica

La primera escola d’ Equitació Etològica a nivell estatal.

Ens trobem en una societat sensible al benestar animal,que ens condueix  a ser més conscients dels seus drets i més exigents en tenir en compte les seves necessitats i les seves capacitats. Podem ser més justos i precisos en la seva educació i doma, garantint el seu equilibri físic, mental i emocional tot i mantenint el seu òptim rendiment.

A Equi-Eto incorporem la teoria i la pràctica de l’ equitació, les més recents aportacions de la ciència, de manera natural i pedagògica.  L’ Equitació Etològica és la combinació dels coneixements que ens aporta la gran cultura eqüestre i dels coneixements que ens aporta la ciència per construir una relació de respecte i confiança.

Creiem que al segle XXI, per respecte al cavall, tenim la obligació d’integrar ciència i equitació. Per això, valorem l’ efectivitat, adaptem l’entrenament i l’educació equina, vetllem pel benestar del cavall per evolucionar cap a una equitació més ètica i segura.

què t'oferim desdel nostre centre?

Educació del cavall i formació pel genet

 El nostre objectiu; la recerca del benestar i el respecte a les necessitats bàsiques dels cavalls, oferint uns espais on els cavalls viuen en les millors condicions i al mateix temps oferir la possibilitat d’educar el cavall i formar al genet.

educació pel teu cavall

Educació peu a terra

Educació muntat

Doma i preparació per a totes les disciplines

Els criteris fonamentals en la relació i en totes les prestacions , sigui quin sigui el nivell, la disciplina o la raça són;

Obtenir un cavall atent, calmat, confiant, en decontracció, responsable, lleuger a les demandes i ajudes vetllant sempre pel seu equilibri físic, mental i emocional.

formació pel genet

L’objectiu és ajudar-te a entendre com aprèn el teu cavall per millorar la teva comunicació amb exercicis adaptats per aconseguir una relació de confiança.

Evolucionar cap a una equitació més ètica i segura, creant una veritable associació entre tu i el teu cavall que us permeti progressar junts.

Desenvolupar la vostra connexió i comunicació a peu, en llibertat i ajudar-vos a guanyar confiança a cavall.

Vols veure els tipus de clínics i formacions que t’oferim?