CLASSES D´EQUITACIÓ

Oferim als nens la possibilitat de conèixer i apropar-se als cavalls, des del respecte i sempre a través del joc, amb dinàmiques de grup i activitats presentades en busca de vivències pròpies que els ajudin a poder crear vincles amb els seus companys.

Els cavalls són animals tranquils, lents i ens permeten desaccelerar els ritmes actuals, donant-nos el temps just per fer les coses.

La relació amb ells i l´espai on es duen a terme les activitats, ens ajuda a retrobar-nos amb les arrels que tenim a la terra.

Acompanyem als nens des del respecte i l´amor en el seu aprenentatge, en les seves vivències i les seves potencialitats. Oferint-los sempre la possibilitat de despertar inquietuds:

EL PLAER D´APRENDRE

"Cada instant de la nostra vida és un acte d´aprenentatge únic i ple d´experiències que ens possibiliten créixer per dins"

Creiem fermament que exiteix una equitació positiva tant per al cavall com per al genet, una equitació respectuosa que ens permeti gaudir del cavall i de que ell gaudeixi amb nosaltres.

El nostre objectiu és mostrar aquesta visió als nens i joves, donant-los la tècnica i les eines per poder fer-ho possible.

Tenim la convicció que els nens gaudeixin dels aprenentatges i de les vivències si es senten acompanyats, el cavall és un company molt potent que ens mostra les nostres potencialitats i les nostres debilitats, és tasca dels professionals que treballem amb els cavalls, acompanyar els nens i joves per tal de que puguin desenvolupar les seves potencialitats d´una manera saludable.

ACTIVITATS QUE REALITZEM DURANT ELS CURS ESCOLAR

  • Conèixer els nostres companys: com viuen, mengen, com pensen i senten...els cavalls.
  • Aprendre a cuidar els cavalls: com els raspallem, cures i maneig.
  • El llenguatge dels cavalls: expressió corporal.
  • Treballs en llibertat: comunicar-nos amb els cavalls sense cap element pel mig (sense cordes,...només amb el nostre cos i veu).
  • Horse Agility: Disciplina de treball peu a terra amb els cavalls que obliga a tenir una molt bona comunicació per tal de poder realitzar-la.
  • Volteig: disciplina que utilitzem per tal de que els nens i joves guanyin en equilibri i en seguretat en ells mateixos i el seu cavall.
  • Muntar a cavall: tècniques per realitzar els tres aires del cavall a pista (pas, trot i galop).
  • Excursions amb els cavalls pel bosc (sempre i quan les hores de llum ens ho permetin).
  • Etc.

VESTUARI

És obligatori l´ús del casc i de l´armilla de seguretat.

Per començar poden portar pantalons llargs (tipus malles o xandall prim) i bambes amb taló, tipus bota de muntanya. És molt important que els nens portin calçat apropiat.

Tenim material a l´hípica (pantalons, guants, polaines, botes, armilles protectores,etc) d´altres nens que han deixat, per si algú els vol reutilitzar. No cal comprar cap material al principi, es pot utilitzar el que hi ha al centre.

Hem habilitat un racó del local social, on dipositarem el material que anem recollint per les instal·lacions i a on podreu anar lliurement a consultar si heu perdut algun objecte o peça de roba.

PREUS I HORARIS DE LES EXTRAESCOLARS

DE 3 A 6 ANYS

(1h de sessió)

1 Classe setmanal 50€/mes

(10% de descompte per germà)

Disponibilitat horaria:

Dilluns; de 17.30h a 18.30h

Dimarts; de 17.30h a 18.30h

Dimecres; de 17.30h a 18.30h

Dijous; de 17.30h a 18.30h

Divendres; de 17.30h a 18.30h

DE 7 A 18 ANYS

(1h i mitja de sessió)

1 Classe setmanal 68€/mes

2 Classes setmanals 129´20€/mes

10% descompte al germà

Disponibilitat horaria:

Dilluns; de 17,30h a 19h

Dimarts; de 17,30h a 19h

Dimecres; de 15,30h a 17h i de 17.30h a 19h

Dijous; de 17,30h a 19h

Divendres; de 15,30h a 17h i de 17.30h a 19h